kép
kép
kép
kép
kép
kép
kép
kép

Termékeink

>> Szárított levesbetéteink

>> Kenyérkocka

Kenyérkocka

Recept kenyérgombóc elkészítéséhez:

Hozzávalók:

  • 380 g kenyérkocka
  • 3 dl langyos tej
  • 1 fej vöröshagyma
  • 40 g vaj
  • 3 tojás
  • petrezselyem
  • só, bors, szerecsendió
Elkészítés:

A kenyérkockákra ráöntjük a langyos tejet, majd kb. 5 percig állni hagyjuk. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és petrezselymet a megolvasztott vajat, valamint a tojásokat. Kevés sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük, majd jól formálhatóvá gyúrjuk. A tésztát még 5 percig állni hagyjuk. Nedves kézzel gombócokat formálunk, majd a gombócokat forrásban lévő vízbe tesszük. 2 percig forraljuk, majd 5 percig fedő alatt állni hagyjuk.

Ajánljuk: szeletelt, mártásos, szószos húsokhoz, vadashoz

Kiszerelés: 380 gramm

Vonalkód: 5997368300055


gallery
 
gallery
 

Vissza a termékekhez

 

Józsa Kft

Cím2100 Gödöllő, Csonka János út 5.
Telefon/FaxTelefon: (36-28) 430 892
Telefon/Fax Fax:(36-28) 430 892
MobilMobil: (36-70) 6019 971
E-mailE-mail:jozsateszta@jozsateszta.hu

Kövessen minket Facebook-on is!

Facebook
Az oldalt készítette: Lunir.hu
1.0.0.54