kép
kép
kép
kép
kép
kép
kép
kép

Termékeink

>> Szárított levesbetéteink

>> Sertésmájas gombóc

Sertésmájas gombóc

Főzési javaslat:

A májas gombócokat forrásban lévő enyhén sós vízben 6 percig főzzük, 
majd a tűzről levéve fedő alatt még 10 percig duzzadni hagyjuk. 
A főzővíz leszűrése után levesbe téve tálaljuk. 

Elkészítési idő: 16 perc

Kiszerelés: 100 gramm

Vonalkód: 5997368300710

gallery
 

Vissza a termékekhez

 

Józsa Kft

Cím2100 Gödöllő, Csonka János út 5.
Telefon/FaxTelefon: (36-28) 430 892
Telefon/Fax Fax:(36-28) 430 892
MobilMobil: (36-70) 6019 971
E-mailE-mail:jozsateszta@jozsateszta.hu

Kövessen minket Facebook-on is!

Facebook
Az oldalt készítette: Lunir.hu
1.0.0.54