kép
kép
kép
kép
kép
kép
kép
kép

Rólunk

Cégtörténet

Száraztészta gyártással cégünk 1985 óta foglalkozik, amely családi vállalkozásként indultunk. Az évek folyamán beruházásaink révén
napjainkra korszerű technológiával felszerelt üzemcsarnokban készítjük termékeinket. Fő profilunk a tojástartalmú tészták gyártása igen széles formaválasztékban, de készül nálunk tojás nélküli és durumbúza őrleményből is tészta. Említést érdemelnek az általunk gyártott és forgalmazott szárított levesbetétek: grízgaluska, májas és húsos gombóc és zsemlekocka.

Elsősorban hazai piacon értékesítünk lakosságnak illetve nagyfelhasználóknak, konyhák, éttermek és élelmiszer gyártók részére.

 

Kik vagyunk?

Miként a saját életünkben, egy vállalkozás életében is vannak olyan mérföldkövek, melyek fordulópontot jelentenek: jelzik, hogy sikerrel vettünk akadályokat, tükrözik a fejlődésünket, megünnepeljük őket és megemlékezünk róluk, bizonyítják, hogy magasabb szintre léptünk általuk, sikerült a célkitűzésünk.

Személyes életutunkban számos ilyen eseményt tudunk említeni: mikor megtanuljuk bekötni a cipőfűzőt, mikor elsajátítjuk az írást-olvasást, ballagás, jogosítvány, vizsgák, diploma, esküvő, fészekrakás, és még sorolhatnánk.

Cégünk jelentősebb mérföldköveit mi is örömmel emlegetjük fel, hisz ez a mi történetünk, mi formáltuk ilyenné: visszatekintve láthatjuk, honnan indultunk, és hová jutottunk.

Rólunk

 

Józsa Kft

Cím2100 Gödöllő, Csonka János út 5.
Telefon/FaxTelefon: (36-28) 430 892
Telefon/Fax Fax:(36-28) 430 892
MobilMobil: (36-70) 6019 971
E-mailE-mail:jozsateszta@jozsateszta.hu

Kövessen minket Facebook-on is!

Facebook
Az oldalt készítette: Lunir.hu
1.0.0.54