kép
kép
kép
kép
kép
kép
kép
kép

Termékeink

>> Szárított levesbetéteink

>> Grízgaluska zöldséges

Grízgaluska zöldséges

Főzési javaslat:

A grízgaluskákat forrásban lévő enyhén sós vízben 3 percig főzzük, 
majd a tűzről levéve fedő alatt még 3 percig duzzadni hagyjuk. 
A főzővíz leszűrése után levesbe téve tálaljuk. 

Elkészítési idő: 6 perc

Kiszerelés: 100 gramm

Vonalkód: 5997368300611

gallery
 

Vissza a termékekhez

 

Józsa Kft

Cím2100 Gödöllő, Csonka János út 5.
Telefon/FaxTelefon: (36-28) 430 892
Telefon/Fax Fax:(36-28) 430 892
MobilMobil: (36-20) 9447 506
E-mailE-mail:jozsateszta@jozsateszta.hu

Kövessen minket Facebook-on is!

Facebook
Az oldalt készítette: Lunir.hu
1.0.0.54